ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρούλα Στεφανάκη

Πάμε όπως το 2011

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε δικό του ουσιαστικά ματς, ωστόσο τη Μεγάλη Παρασκευή, στο δεύτερο μεγάλο ραντεβού των δύο ομάδων, έχει την ευκαιρία να κάνει το «διπλό», αν παίξει σοβαρά συγκεντρωμένα και αποφύγει τα επιπόλαια λάθη. Γράφει η Ρούλα Στεφανάκη.

Πάμε όπως το 2011

«Αυτοκτόνησε» στο φινάλε, όμως έδειξε ότι μπορεί το μπρέικ Ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το μπρέικ, στο πρώτο ματς της σειράς των προημιτελικών με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Οι «πράσινοι» έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση ηττήθηκαν με 77-74, ωστόσο έδειξαν ότι μπορούν να το πράξουν στη συνέχεια.

Ακόμη δε χάθηκε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός έδειξε τσαμπουκά, θέληση να κάνει το «διπλό» και η αλήθεια είναι ότι κρατούσε την τύχη στα χέρια του. Τα επιπόλαια λάθη του όμως τόσο στην κανονική περίοδο, όσο και στο έξτρα πεντάλεπτο του στέρησαν τη νίκη. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Διαμαντίδης δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 72-72, έμεινε ουσιαστικά με τη μπάλα στα χέρια, οδηγώντας το ματς στην παράταση. Και στο έξτρα πεντάλεπτο όμως, ο Μήτσος ήταν έξω τα νερά του. Αστόχησε σε δύο βολές και στη συνέχεια σε τρίποντο με αποτέλεσμα ο Κριάπα, ο οποίος αποδείχθηκε ασταμάτητος, να μειώσει σε 73-74 και ο Χάινς να δώσει προβάδισμα στην ΤΣΣΚΑ στο 43’ (75-74). Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απαντήσει με αποτέλεσμα ο Ουίμς να γράψει το τελικό 77-74 .

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει στόφα πρωταθλητή και μπορεί να μετατρέψει το μειονέκτημα έδρας σε πλεονέκτημα. Το έχει κάνει στο παρελθόν (βλέπε Μπαρτσελόνα) και χθες στο πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ, έδειξε ότι έχει και τις δυνατότητες και τα κότσια να επαναλάβει το θρίαμβο του 2011, όταν έβαλε το έκτο αστεράκι στη φανέλα του στη Βαρκελώνη.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε δικό του ουσιαστικά ματς, ωστόσο τη Μεγάλη Παρασκευή, στο δεύτερο μεγάλο ραντεβού των δύο ομάδων, έχει την ευκαιρία να κάνει το «διπλό», αν παίξει σοβαρά συγκεντρωμένα και αποφύγει τα επιπόλαια λάθη.

Ρούλα Στεφανάκη
Ρούλα Στεφανάκη Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει, λέει o λαός και η Ρούλα πιστεύει ότι της ταιριάζει γάντι. Η δημοσιογραφία δεν ήταν στα σχέδιά της, ούτε γεννήθηκε με το όνειρο να γίνει δημοσιογράφος. Ααα… να τα λέμε! Στα σχέδιά της ήταν να σπουδάσει και βλέπουμε. Όπως και έγινε. Πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (ουδεμία σχέση με τη δημοσιογραφία φυσικά) πήρε και βεβαίωση ότι μπορούσε να διδάξει, όμως το συγκεκριμένο χαρτί, καταχωνιάστηκε κάπου στο αρχείο της, διότι πολύ απλά βρέθηκε στο δρόμο της το Sportime! Το μεγάλο της σχολειό της δημοσιογραφίας. Μια δεκαετία στο Sportime έκανε ρεπορτάζ μπάσκετ, ώσπου πιστεύει… το έμαθε πια το «παλιό-επάγγελμα». Στη συνέχεια εργάστηκε στο Derby, όπου βίωσε μια ακόμη ξεχωριστή εμπειρία, σύντομη μεν, αλλά πολύ ιδιαίτερη με εξαιρετικούς συναδέλφους με κάποιους εκ των οποίων εχει τη χαρά να ξανασυνεργαστεί (βλ. Γιάννη Αβραμίδη), εδώ στο Panathinaikos24. Και βέβαια δεν ξεχνάει το πέρασμά της και από το Onsports, από το οποίο επίσης έχει πολύ όμορφες στιγμές να θυμάται..

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ