ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βελλής: “Παράδειγμα ο Παναθηναϊκός”

Ο Σταμάτης Βελλής, ιδιοκτήτης του Απόλλων Σμύρνης, μεταξύ άλλων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πράσινους.

Βελλής:

Αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης του στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” που αναφέρθηκε στους πράσινους :

Αν είχατε καλή σχέση με τον Ολυμπιακό και ενδεχομένως αν στο ρόστερ σας υπήρχαν 1-2 παίκτες δανεικοί από τους πρωταθλητές, ο Απόλλων θα είχε αυξημένες πιθανότητες παραμονής;

«Πιθανόν. Ισως να μπορούσε να προστατευθεί η ομάδα Και από την αρχή, όμως αν παιζόταν αυτό το έργο, εγώ δεν θα το έκανα. Έλεγαν ότι ο Απόλλων είναι σύμμαχος του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός όμως προς τιμήν του μας νίκησε, ενώ έχασε από την Ξάνθη! Βέβαια, όλη η Ελλάδα είδε ότι έπαιξε για τη νίκη και στο παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά έχασε για διαιτητικούς λόγους. Για μένα ο Παναθηναϊκός είναι παράδειγμα Και του λέω μπράβο και δεν έχω καμία πικρία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ