ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλέπει Γκάντι το «τριφύλλι»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Γαλλικής ιστοσελίδας www.footmercato.net, ο Παναθηναϊκός έχει στα υπόψη του τον 22χρονο επιθετικό Κρις Γκάντι, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Μαρσέιγ.

Βλέπει Γκάντι το «τριφύλλι»

Ο Γκάντι αγωνίζεται στην Βουλγάρικη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και σε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει 4 τέρματα ενώ στο κύπελλο τρία σε πέντε εμφανίσεις. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ, όπως επίσης και η Λέφσκι Σόφιας και η Λουντογκόρετς.

Ο Γκάντι είναι διεθνής με την Εθνική Γαλλίας Κ17 (4 συμμετοχές, κανένα γκολ) και με την Κ18 (12 συμμετοχές, 2 γκολ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.