ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκινούν σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει του μεγάλου τελικού του Σαββάτου (26/4, 20:00) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, μετά και το διήμερο ρεπό που είχαν για να γιορτάσουν το Πάσχα με τις οικογένειες τους.

Το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Άπαντες επιστρέφουν σήμερα στο Κορωπί για να ξεκινήσουν προπονήσεις, έχοντας το μυαλό τους στον ΠΑΟΚ και μόνο.  Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μία τεράστια πρόκληση για το «τριφύλλι» και αν τα καταφέρει όχι μόνο θα προσθέσει άλλον έναν τίτλο στην συλλογή του, αλλά θα δώσει και μία τεράστια χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Ο μοναδικός πονοκέφαλος για τον Γιάννη Αναστασίου είναι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος στο ματς με τον ΟΦΗ, απεκόμισε έναν τραυματισμό και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του.

Ωστόσο παράλληλά με τον τελικό του κυπέλλου, οι «πράσινοι» αμέσως μετά ρίχνονται και στη μάχη των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν εκ νέου και τον ΠΑΟΚ, έχοντας ως στόχο την κατάληψη της 1ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.961 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα από σήμερα θα ανεβάσει στροφές στην προπόνηση καθώς ακολουθούν τρεις ιδιαίτερα δύσκολες εβδομάδες, με όλα τα ματς τα οποία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα να έχουν χαρακτήρα τελικού.

Αύριο υπενθυμίζεται πως η πρωινή προπόνηση θα είναι ανοικτή για το κοινό και τους δημοσιογράφους (11:00), ενώ μετά το τέλος της και αφού οι παίκτες γευματίσουν θα πραγματοποιηθεί η Media Day ενόψει του τελικού του Σαββάτου.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.