ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι απόφοιτοι του “πράσινου” σχολείου…

Τον περασμένο Μάιο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν προαναγγείλει ριζικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έμπρακτη στήριξη στις ακαδημίες του συλλόγου. Μάλλον λίγοι είχαν φανταστεί τι είχαν κατά νου οι «πράσινοι».

Οι απόφοιτοι του

Γιατί το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, βρήκε 12 ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, να φορούν τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος, ενώ έξι ποδοσφαιριστές έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα. Απόλυτη δικαίωση για τους ανθρώπους που εργάζονται στις ακαδημίες και αν μη τι άλλο, έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Οι παλιοί

Ο παλαιότερος από τους… απόφοιτους της “πράσινης” ακαδημίας είναι ο Στέφανος Κοτσόλης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας στα 35 του χρόνια, είχε έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ σημαντική ήταν και είναι η παρουσία του και στο κύπελλο Ελλάδας, όπου είναι ο βασικός τερματοφύλακας για το “τριφύλλι”. Πάντως πρώτος σε συμμετοχές από τους παίκτες των ακαδημιών ήταν ο ταλαντούχος Στέφανος Καπίνο. Το νούμερο ένα του “τριφυλλιού”, αγωνίστηκε σε 28 ματς με σταθερά ανοδική πορεία και έβαλε το… χεράκι του, ώστε να τερματίσει ψηλά η ομάδα του. Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος κέρδισαν από την αρχή της σεζόν τον Γιάννη Αναστασίου και είχαν θέση βασικού σε όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Έπαιξαν σε 26 παιχνίδια και στην πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας τους, βοήθησαν σημαντικά τον Παναθηναϊκό. Από τους… παλιούς των ακαδημιών, σε λίγα ματς έπαιξε και ο Διαμαντής Χουχούμης, ενώ ολιγόλεπτη συμμετοχή είχε ο Κώστας Αποστολόπουλος πριν δοθεί δανεικός.

«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»!
«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»! 2.850 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι rookies έκλεψαν τις εντυπώσεις

Εντυπωσιακά ήταν τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για αρκετούς ποδοσφαιριστές της “πράσινης’ ακαδημίας. Ο 21χρονος Νίκος Μαρινάκης έκανε καλό πρώτο γύρο και αγωνίστηκε συνολικά σε 18 ματς, ο 20χρονος Ρισβάνης άφησε πολλές υποσχέσεις στα 15 παιχνίδια που έπαιξε, ενώ ο 19χρονος Χρήστος Δώνης όχι μόνο πήρε ευκαιρίες από τον προπονητή του, αλλά πέτυχε και το παρθενικό του γκολ στην Σούπερ Λίγκα κόντρα στο Λεβαδειακό εκτός έδρας. Στην αρχή της σεζόν είχε ολιγόλεπτη συμμετοχή σε δύο παιχνίδια ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Μουζακίτης και στο φινάλε της κανονικής περιόδου πήραν το «βάπτισμα του πυρός» ο 20χρονος επιθετικός Νίκος Γιαννιτσάνης και ο 17χρονος χαφ Βασίλης Αγγελόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.