ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατομικό ο Κλωναρίδης

Στο Κορωπί επέστρεψαν την Δευτέρα του Πάσχα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ώστε να αρχίσουν την προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Κλωναριδής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ντίνας δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του καθώς έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης.

Ατομικό ο Κλωναρίδης

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν, έπειτα από το διήμερο ρεπό που τους είχε χορηγηθεί για τις ημέρες του Πάσχα σε καλή κατάσταση, κάτι που τον άφησε απολύτως ικανοποιημένο. Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που είχε ένα τραυματισμό από τον ημιτελικό με τον ΟΦΗ, δεν κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό μέρος της προπόνησης, με αποτέλεσμα να γυμναστεί μόνος του όπως και ο Εμίρ Μπαϊράμι.

Ωστόσο, ο πρώτος θα δοκιμάσει να προπονηθεί και στην ανοιχτή προπόνηση της Τρίτης, γιατί δεν θέλει με τίποτα να απουσιάσει από τον τελικό του Σαββάτου.

Από την άλλη, ο Θανάσης Ντίνας ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και όπως φαίνεται θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Για τους υπόλοιπους «πράσινους», το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ