ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με επιτυχία εγχειρίστηκε ο Μιχαλόπουλος

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγχείρηση του νεαρού τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Μιχαλόπουλου.

 Με επιτυχία εγχειρίστηκε ο Μιχαλόπουλος

Ο τερματοφύλακας της ομάδας νέων πόλο του Παναθηναϊκού, μετά από μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε η οποία έδειξε ότι υπέστη ρήξη επιχείλιου χόνδρου, είχε ως αποτέλεσμα να χειρουργηθεί.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα νέων στο πόλο, ο Μιχαλόπουλος υποβλήθηκε στην εν λόγω επέμβαση η οποία στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.

Για ένα μήνα ο Μιχαλόπουλος θα πρέπει να έχει το χέρι του σε πλήρη ακινησία και μετά θα ξεκινήσει φυσιοθεραπεία και ενδυνάμωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.