ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα συντρίψει τη Μακάμπι και θα πάει στο Final Four ο Παναθηναϊκός»

Πρόβλεψη από Λιθουανό δημοσιογράφο για το Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι!

«Θα συντρίψει τη Μακάμπι και θα πάει στο Final Four ο Παναθηναϊκός»

Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός ΑKTOR θα πάρει μία μεγάλη νίκη και την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου έναντι της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε ο Ντονάτας Ουρμπόνας σε podcast του. Ο Λιθουανός δημοσιογράφος ανέφερε μάλιστα ότι οι πράσινοι θα φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη στο παιχνίδι της Τρίτης του Πάσχα.

«Για εμένα, η σειρά έχει τελειώσει, παρ’ όλο που μένει το Game 5. Ελπίζω πως η Μακάμπι θα κάνει την εμφάνισή της. Ελπίζω πως θα βρει ενέργεια να είναι ανταγωνιστική. Όμως, δεν τους βλέπω να κερδίζουν αυτό το ματς», ανέφερε και συνέχισε :

«Η πρόβλεψή μου ήταν πρόκριση της Μακάμπι στα τέσσερα ματς, με βάση το ότι δεν θα έπαιζαν Game 5 στο ΟΑΚΑ, γιατί δεν θα είχαν πιθανότητες εκεί και με βάση ότι οι Ουέιντ Μπόλντγουιν – Λορένζο Μπράουν μπορούν να ματσάρουν τους Κώστα Σλούκα – Κέντρικ Ναν. Αν μου λέγατε πριν τη σειρά ότι ο Μπόλντγουιν δεν θα παίξει, θα έλεγα πρόκριση του Παναθηναϊκού στα τέσσερα ματς ή ακόμα και “σκούπα”. Οπότε, αυτή τη στιγμή είμαστε σε αυτή τη θέση, στο Game 5. Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός θα τους συντρίψει», κατέληξε.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.