ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με κόσμο στο Περιστέρι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Με κόσμο στο Περιστέρι

Ο αγώνας της επόμενης Τετάρτης ανάμεσα στις δυο ομάδες στο γήπεδο του Περιστερίου θα διεξαχθεί με οπαδούς και των δυο αντιπάλων, αφού η «πράσινη» ΠΑΕ, ζήτησε και πήρε 800 εισιτήρια.

Το κάθε εισιτήριο τιμάται στα 15 ευρώ και διατεθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζεται πως και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί των «πράσινων» είχαν βρεθεί στο Περιστέρι, όπως και οι οπαδοί του Ατρόμητου, στη Λεωφόρο, στον πρώτο γύρο.

Η παρουσία του κόσμου του «τριφυλλιού» αναμένεται να αποτελέσει άλλο ένα «όπλο» στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στην πρώτη αυτή αγωνιστική, ενώ φυσικά και στο ματς της Λεωφόρου που θα γίνει στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ, αν η ΠΑΕ Ατρόμητος ζητήσει εισιτήρια, θα παραλάβει από τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ