ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η πυγμαχία στην Άρτα

Για την Άρτα αναχώρησε σήμερα το πρωί ή αποστολή πυγμαχίας του Παναθηναϊκού για να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας Ανδρών.

Η πυγμαχία στην Άρτα

Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί για το ιστορικό τμήμα του Π.Α.Ο που έχει κάνει φέτος ολική επαναφορά και θέλει να σύντομα να φτάσει ξανά στην κορυφή! Αρωγός σε αυτή την αποστολή και η εταιρεία AVIS, η οποία διέθεσε το βαν για τις μετακινήσεις της ομάδας και στηρίζει το τμήμα πυγμαχίας. Αρχηγός αποστολής είναι ο προπονητής Γιάννης Αιδινιώτης και ο έφορος Μανώλης Σαρμάνης, οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι οι εξής: Σαρίδης Αντρέας (64κ), Χειμαριώτης Γιώργος (69κ), Χαλίμος Κωνσταντίνος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος (75κ), Ζακυνθινάκης Στυλιανός (75κ), Ζωγρράφος Ηλίας (81κ), Κοζακίδης Κωνσταντίνος (91κ.).

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.