ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Το αξίζαμε»

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έκανε το παιχνίδι του και για αυτό κέρδισε στάθηκε ο Τάσος Λαγός σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του τελικού.

Λαγός: «Το αξίζαμε»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάσος Λαγός στην κάμερα του ΟΤΕ TV:

«Ήταν η πρώτη μου φορά. Το αξίζαμε, ήρθαμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε, αυτό κάναμε πιστεύω. Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Η ομάδα έχει καλό κλίμα, έχουμε καλούς παίκτες άλλους νέους, άλλους ξένους που παίζουν για πρώτη φορά εδώ, έχουμε δέσει σαν ομάδα, έχουμε ταλέντο. Και φυσικά έχουμε έναν προπονητή ο οποίος δουλεύει πολύ καλά. Πλέον μας άνοιξε η όρεξη και από του χρόνου θέλουμε και άλλους τίτλους»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.