ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πρώτη σκόρερ η Χριστινάκη

Η Ελεάννα Χριστινάκη του Παναθηναϊκού βγήκε πρώτη σκόρερ στο 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, στο οποίο ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την 3η θέση.

Πρώτη σκόρερ η Χριστινάκη

Παρά την ήττα του «τριφυλλιού» από το Αρκάδι, η Χριστινάκη αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης, γεγονός που την τοποθέτησε ανάμεσα στις καλύτερες παίκτριες του τουρνουά.

Παναθηναϊκός-Αρκάδι 54-58

Τα δεκάλεπτα: 10-21, 23-30, 29-45, 45-58

Παναθηναϊκός (Παναγόπουλος): Βουλκίδη 2, Γαλιατσάτου 3, Κακούρη 3 (1), Μαυράκη, Βελούδη, Χριστινάκη 17, Γεωργίου 2, Καραμπεσίνη, Θεοδωροπούλου, Κατσιμάρδου 7, Φάρου 8, Λυκούδη 3 Αρκάδι (Πλευράκης): Μπότσι 9 (3), Σταγάκη, Αγαθάγγελου 2, Ζουμπεράκη 14, Σταθοπούλου, Σαλιάϊ, Μούκα, Λίτσι 16 (4), Δημήτρη 12, Λελεδάκη, Μίχου 4, Στεφάνου 2

MVP: Πηνελόπη Παυλοπούλου (Πρωτέας Βούλας) ΠΡΩΤΗ ΣΚΟΡΕΡ: Ελεάννα Χριστινάκη (Παναθηναϊκός) – 98π. (19,6π.) ΚΑΛΥΤΕΡΗ 5ΑΔΑ: Τζένιφερ Μπότσι (Αρκάδι), Πηνελόπη Παυλοπούλου (Πρωτέας Βούλας), Ελεάννα Χριστινάκη (Παναθηναϊκός), Χριστιάννα Γεροστεργίου (Ηρακλής) & Μαριέλλα Φασούλα (Πρωτέας Βούλας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ