ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

ΠΑΟ… Ευρώπη!

Οι πράσινοι νίκησαν με 13-8 τον ΠΑΟΚ, έκαναν το 2-1 στη σειρά και έτσι κατέκτησαν την 3η θέση που τους δίνει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

ΠΑΟ... Ευρώπη!

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 5-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος του βορρά” αντέδρασε και έφερε το παιχνίδι στη διαφορά του ενός γκολ (5-4). Ήρθε όμως το τέρμα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου να επαναφέρει τη διαφορά στα δύο γκολ με τον Γιώργο Αφρουδάκη να διαμορφώνει το 7-4 στο τρίτο οκτάλεπτο. Ο Γιάννης Κουρλιάφτης έστειλε το σκορ 12-7 και το τελικό 13-8 διαμορφώθηκε από τον Γιάννη Κοχείλα ,που πέτυχε το τέταρτο γκολ του στην αναμέτρηση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος τόνισε “ο στόχος εξ αρχής του Παναθηναϊκού ήταν η τρίτη θέση. Δυστυχώς η ομάδα δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση. Μας μένει μια πικρία γιατί δεν περάσαμε στο final-4 του Κυπέλλου. Σιγά σιγά η ομάδα πρέπει να παγιώσει τη θέση της και να ακολουθήσει μια αντίστοιχη πορεία και τα επόμενα χρόνια.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 3-1, 4-3

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ.Λούδης): Κουρλιάφτης 4, Γ.Αφρουδάκης 3, Δερμιτζάκης 2, Θεοδωρόπουλος 2, Κόχειλας 1, Φώσκολος 1.

ΠΑΟΚ (Π.Βέργος): Γ.Κόχειλας 4, Μιτελούδης 1, Κόλιανιν 1, Κατσουλάκης 1, Σολανάκης 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.