ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα “συγχαρητήρια” του Eρασιτέχνη

Με ανακοίνωση του ο Eρασιτέχνης Παναθηναϊκός συγχαίρει τους αρμόδιους φορείς για για την διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων .

Τα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

“Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Παναθηναϊκού Α.Ο. επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Νεανίδων καθώς και τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΑΣΔΥΜ τόσο για την άρτια διοργάνωση των αγώνων, όσο και για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Η παρθενική εμφάνιση του συλλόγου μας σε τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Νεανίδων η οποία συνοδεύτηκε και από την κατάληψη της τρίτης θέσης, θα μας μείνει αξέχαστη και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και σε εσάς.

Ευχαριστούμε πολύ.”

Οριστικό: Τότε θα γίνει η συζήτηση για τον Βοτανικό
Οριστικό: Τότε θα γίνει η συζήτηση για τον Βοτανικό 1.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.