ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σοβαρεύτηκε και κέρδισε…

Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να σημειώνει 23 πόντους, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του αξιόμαχου Ρεθύμνου με 76-61, για την 25η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Σοβαρεύτηκε και κέρδισε...

Ο Διαμαντίδης έκανε όλη τη δουλειά. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκός είχε καταλυτική παρουσία στην δύσκολη νίκη των «πρασίνων» επί του Ρεθύμνου με (76-61) στην επιστροφή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, ύστερα από τον αποκλεισμό του από την Ευρωλίγκα.

Το “τριφύλλι” έδειξε ότι έκανε… «αγγαρεία», καθώς οι παίκτες του  Φραγκίσκου Αλβέρτη έδειξαν ότι είχαν αδειάσει από ενέργεια.

Οι γηπεδούχοι ήταν τραγικοί στα τρία δεκάλεπτα, με τους παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη να κρατούν χαμηλά το σκορ και να είναι μονίμως σε απόσταση αναπνοής.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.590 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην τελευταία περίοδο οι «πράσινοι» έκαναν το ξέσπασμα τους και πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα που το διατήρησαν μέχρι το τέλος, αφού είχαν ένα επιμέρους σκορ 20-9.

Ο  αρχηγός του “εξάστερου” ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους και είχε  σαν άξιους συμπαραστάτες τους Λάσμε  με 15 και Φώτση με 12.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος για άλλο ένα παιχνίδι ήταν τραγικοί στα ποσοστά τους, καθώς είχαν 45% στα δίποντα και 35% στα τρίποντα, ενώ έκαναν και 11 λάθη, επιτρέποντας στους Κρητικούς να παλέψουν στα ίσα το παιχνίδι, διότι σε αρκετά διαστήματα είχαν το προβάδισμα.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 38-32, 56-52, 76-61

Παναθηναϊκός (Αλβέρτης): Μπράμος 5, Κάρι 5 (1), Φώτσης 12 (8 ριμπάουντ), Ούκιτς 2, Λάσμε 15, Μαυροκεφαλίδης 4 (7 ριμπάουντ), Διαμαντίδης 23 (6 ασίστ), Γκιστ 4, Παππάς 4, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις, Ράιτ 2.

ΑΓΟ Ρέθυμνο (Καλαφατάκης): Χαρτ 3, Καλλινικίδης 4, Κουμπούρας 11, Αντωνόπουλος, Καλαμπόκης 12 (2), Κανονίδης, Σίννης 7, Εζιούκου 8 (6 ριμπάουντ), Ντρτσα, Γκάμπριελ 16 (15 ριμπάουντ).

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.