ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κλήση σε απολογία

Σε απολογία κλήθηκε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού για τα όσα συνέβησαν στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της με την Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Volleyleague ΟΠΑΠ.

Κλήση σε απολογία

Αναλυτικά:

«Κλήση σε απολογία για Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός

To Moνομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ (ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ) καλεί σε απολογία:

Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός όπως μέχρι την Τρίτη 06/05/2014 και ώρα 16.00 να καταθέσει στην γραμματεία της ΕΣΑΠ (αρμόδιος γραμματέας ΜΠΔΟ κος Κ. Παπαδόπουλος) έγγραφα απολογητικά υπομνήματα σχετικά με τις αναφερόμενες πράξεις στα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα (φύλλο αγώνα, έκθεση παρατηρητή, έκθεση κομισάριου) του αγώνα Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή που διεξήχθη στις 24 Απριλίου 2014 για την 4η αγωνιστική των playout του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.