ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για νίκη επί του ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο.

«Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, αλλά και στο γεγονός πως μετά τον τραυματισμό του Λαγού, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να προσέξει περισσότερο τα μετόπισθεν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέφανος Καπίνο:

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι, όμως από τη στιγμή που δεν μπήκαν γκολ, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Εμείς ξεκινήσαμε καλύτερα αλλά στη συνέχεια και με τον τραυματισμό του Τάσου (σ.σ. Λαγού) έπρεπε να οπισθοχωρήσουμε αφού μείναμε με 10 παίκτες και έπρεπε να διαφυλάξουμε την άμυνά μας και να κοιτάξουμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποιο γκολ στην επίθεση».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ είπε: «Με τον ΠΑΟΚ έχουμε παίξει πολλές φορές. Δεν αλλάζει κάτι για μας. Πάμε στο παιχνίδι της Κυριακής για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για εμάς είναι σημαντική η αγωνιστική πειθαρχία. Είναι ένα στοιχείο στο οποίο βασίζεται η ομάδα μας. Επίσης, σημαντικός παράγοντας είναι και η κούραση. Εμείς δώσαμε παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Ατρόμητος δεν είχε αγώνες και φάνηκε αυτό. Είναι τομείς που τους ξέρει και το τεχνικό τιμ και θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.