ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύο χρόνια από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

Επέτειος δύο χρόνων από την "Παναθηναϊκή Συμμαχία" και μέσω της επίσημης σελίδα της στο facebook, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη του, στην προσπάθεια της να επαναφέρει το "τριφύλλι" εκεί που του αξίζει.

Δύο χρόνια από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

Αναλυτικά το μήνυμα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»:

«Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, ιδρύθηκε το Σωματείο ”Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012” και ανέλαβε την διοικητική ηγεσία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ποσοστό ιδιοκτησίας που φτάνει σήμερα το 80% περίπου. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους Συμμάχους, τους Παναθηναϊκούς, για την στήριξη, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την κατανόηση, στο δύσκολο έργο της επαναφοράς της ομάδα μας στην φυσική της θέση. Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά η πίστη μας μεγάλη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.