Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάνιελ Πράνιτς:

Τι πήγε στραβά για τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον ΠΑΟΚ;

«Δεν πήγε κάτι λάθος, γιατί θεωρείτε ότι πήγε λάθος;».

Τι έγινε και ήρθε η ισοπαλία;

«Ήταν διαφορετικό ματς από αυτό του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα σήμερα (σ.σ. χθες) και όταν κάποιος είναι «πληγωμένος» είναι πάντα επικίνδυνος και αυτό το έδειξε σήμερα (σ.σ. χθες) και πίστεψαν στο τέλος ότι μπορούσαν να πετύχουν γκολ. Εμείς δεν σκοράραμε στις ευκαιρίες που είχαμε και για αυτό ήρθε το 1-1. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν κουρασμένοι και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό».

Θεωρείς ότι χάσατε την συγκέντρωση σας;

«Ναι θα μπορούσα να το πω. Μετά το 1-0 προσπαθούσαμε να κρατήσουμε το σκορ και ίσως αυτό έπαιξε ρόλο. Βέβαια ότι και να πούμε τώρα δεν έχει σημασία. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Μίλησες για κούραση θεωρείς ότι θα είναι καθοριστική για τα ματς που απομένουν;

«Πρέπει να ξεκουραστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να δούμε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια».

Όλοι περίμεναν μια γιορτή αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι καθώς είχαμε επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα τι έχεις να πεις για αυτό;

«Και εμείς ελπίζαμε να είναι μια γιορτή. Αλλά στην αρχή υπήρχαν πολλά προβλήματα. Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς όμως… Ότι έγινε-έγινε και σίγουρα δεν είναι θέμα των ποδοσφαιριστών να σκεφτούν τι πρέπει να κάνουν για να λύσουν τέτοιες καταστάσεις».