ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στην προετοιμασία της Νιούκαστλ ο Αμπέντ»

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα του Νιούκαστλ, ο Μεχντί Αμπέντ θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της αγγλικής ομάδας προτού αποφασιστεί αν θα επιστρέψει ή θα παραχωρηθεί εκ νέου.

«Στην προετοιμασία της Νιούκαστλ ο Αμπέντ»

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μεχντί Αμπέντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν πέρασαν απαρατήρητες από τη Νιούκαστλ, όπου και ανήκει. Η τοπική εφημερίδα, «Chronicle Live», αναφέρει πως ο Αλγερινός μέσος θα λάβει μέρος τουλάχιστον στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας του αγγλικού συλλόγου, προτού αποφασιστεί αν θα παραμείνει στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν ή θα παραχωρηθεί εκ νέου.

«Η Νιούκαστλ θα δει πολλούς νέους παίκτες να επιστρέφουν στην προετοιμασία την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, ανάμεσα στους οποίους ο Μεχντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός έλαμψε με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και εντυπωσίασε τον τεχνικό διευθυντή και πρώην παίκτη της ομάδας, Νίκο Νταμπίζα. Ο 21χρονος άσος θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει τις εντυπώσεις στα φιλικά της Νιούκαστλ», αναφέρει το δημοσίευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.