ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πιπέργιας: “Ευτυχώς δεν έχασα τον τένοντα μου…”

Στο πόσο τυχερός ήταν που δεν κόπηκε ο τένοντας του στάθηκε ο Γιώργος Πιπεργιάς με τον Γκάρι Φραδέλος να περιγράφει τη σκηνή του τραυματισμού του σε δηλώσεις τους στην εφημερίδα "Η ΠΡΑΣΙΝΗ".

Πιπέργιας:

Αρχικά 0 Γιώργος Πιπέργιας είπε:”Ευτυχώς δεν έκοψα τον τένοντά μου. Ο γιατρός μου είπε πως ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου, καθώς για ένα χιλιοστό θα τραυματιζόμουν ακόμη πιο σοβαρά και θα χρειαζόμουν χειρουργείο”.

Ο catcher του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων πρόσθεσε: “Παίζω μπέιζμπολ από 5 χρονών, δεν υπάρχει κάτι πιο απαράδεκτο από το να δεις παίκτη να σηκώνει το ρόπαλο σε αντίπαλό του, πρόκειται για εγκληματική πράξη. Ανταγωνισμός υπάρχει στο παιχνίδι. Το άθλημα έχει ένταση, αλλά κανείς δε σηκώνει ρόπαλο προς κάποιον άλλο. Αυτό με στεναχωρεί εμένα. Να συζητάμε αυτό το πράγμα. Θεωρώ ότι είναι δίκαια η απόφαση της Ομοσπονδίας. Πρέπει να σκεφτόμαστε το άθλημα πάνω από όλα”.

Επιπρόσθετα ο Γκάρι Φραδέλος τόνισε: “Οι παίκτες και οι διαιτητές είμαστε μια παρέα, θεωρώ ότι ακόμη και στις διαμαρτυρίες υπάρχει άλλος πολιτισμός, γι’ αυτό και δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Όταν είδα το χέρι του Γιώργου, που πήγε να τους χωρίσει, να αιμορραγεί, μου… γύρισε το μάτι. Μπήκα στη φάση και με χτύπησε στο εγχειρισμένο χέρι μου με το ρόπαλο. Το χέρι μου πρήστηκε, έπαθα μια θλάση, αλλά ευτυχώς όχι τίποτα χειρότερο. Θέλω όμως το θέμα να τελειώσει εδώ”, ανέφερε ο αθλητής μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού και κατέληξε:

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 936 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Υπάρχουν δυστυχώς κάποιοι που βλέπουν τριφύλλι απέναντί τους και κάνουν… μαγκιές. Ωστόσο εμείς φάνηκε ότι έχουμε επίγνωση τι φανέλα φοράμε, η ομάδα έχει υλικό και νοοτροπία να κάνει πολλά πράγματα. Γι αυτό και δεν εξωθήσαμε τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Εμάς όνειρό μας κάποια στιγμή είναι να δούμε μια πράσινη κερκίδα σε κάποιο παιχνίδι μας. Το λαχταράμε, υπάρχουν αγώνες που φωνάζουμε εμείς από τον πάγκο συνθήματα. Η μαγεία του Ερασιτέχνη και του Παναθηναϊκού”!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.