ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς κόσμο στην Πάτρα

Χωρίς την παρουσία "πράσινων" φιλάθλων, θα διεξαχθεί το 2ο ματς για τα πλέι οφ, ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και τον Παναθηναϊκό, στην Αχαϊκή πόλη.

Χωρίς κόσμο στην Πάτρα

Κατά τη διάρκεια της σημερινή σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του 2ου αγώνα πλέι οφ, ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και τον Παναθηναϊκό, μετά από αίτημα της “πράσινης” ΚΑΕ, αποφασίστηκε να μην διατεθούν εισιτήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του δεύτερου αγώνα των πλέι οφ ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014, στις 20.00, στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα. Όπως έχει ανακοινωθεί από τον Απόλλωνα στο παιχνίδι της 8ης Μαΐου 2014 θα ισχύσει γενική είσοδος 10,00 ευρώ. Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός φοιτητικών/μαθητικών (7,00 ευρώ) με την προσκόμιση αντίστοιχου πάσου, ενώ θα ισχύσει ελεύθερη είσοδος για τα παιδιά κάτω των 10 ετών.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία: 1. Το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας, 2. Το κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου (ώρες καταστημάτων), 3. Το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος», Αλ. Υψηλάντου 208-210 (ώρες καταστημάτων), 4. Το ιχθυοπωλείο Μάριου Μολφέτα, Κορίνθου 270 (ώρες καταστημάτων), 5. Η ψησταριά «Ο Βασίλης στο κέντρο», Μαιζώνος 149, 6. Τα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Κορίνθου και Γκότση (ώρες καταστημάτων).

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (06/05) στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας αποφασίστηκαν -μεταξύ άλλων- τα εξής:

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί μέχρι τρία εισιτήρια, επιδεικνύοντας τα αντίστοιχα νομιμοποιητικά έγγραφα (ταυτότητες ή διαβατήρια). Την ημέρα του παιχνιδιού θα γίνεται προέλεγχος εισιτηρίων πριν από την είσοδο στο κλειστό γήπεδο. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το εισιτήριο του παιχνιδιού. Θα είναι δε υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν εισιτήριο και νομιμοποιητικά έγγραφα σε όλες τις ζώνες ελέγχου εφόσον τους ζητηθεί.

Ύστερα από αίτημα του Παναθηναϊκού δεν θα γίνει οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας και κατά συνέπεια θα απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο κλειστό γήπεδο σε φιλάθλους που θα φέρουν διακριτικά ομάδας εκτός του γηπεδούχου Απόλλωνα, ακόμα κι αν αυτοί έχουν προμηθευτεί εισιτήρια του παιχνιδιού. Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο κλειστό γήπεδο θα γίνεται αυστηρός σωματικός έλεγχος. Από τους φιλάθλους θα αφαιρούνται κέρματα, αναπτήρες και άλλα αντικείμενα.

Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με ροφήματα, ποτά και οποιαδήποτε συσκευασία ανά χείρας. Με εντολή των αστυνομικών αρχών δεν θα επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων στο χώρο στάθμευσης του κλειστού γηπέδου, με εξαίρεση τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα των αθλητών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.