Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης, ξεκίνησε την απολογία του διαβάζοντας τις ευχαριστήριες ανακοινώσεις της ΕΠΟ και του κ. Σαρρή και τόνισε πως «κάποιος πρέπει να παραιτηθεί ή ο Σαρρής ή ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας», υπογραμμίζοντας πως τα αναφερόμενα γεγονότα (δικογραφία) ήταν προϊόν πανηγυρικού χαρακτήρα.

Τόνισε, επίσης, ότι υπήρχαν κάποια έκτροπα, όμως η κατηγορία των εκτεταμένων είναι εντελώς αβάσιμη.  «Όλα όσα συνέβησαν ήταν πριν την άφιξη της ομάδας και δεν φέρει ευθύνη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κακώς αναφέρονται σαν εκτεταμένα. Ο αγώνας δεν έχει στοιχεία που να προσδίδουν σε εκτεταμένα ή μεμονωμένα επεισόδια. Θα ήθελα να επιβάλλετε τις λιγότερες δυνατές ποινές».

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο Σπύρος Βλάχος, υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων και επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ. «Δεν υπάρχει καμία ένταση κατά την είσοδο των ομάδων. Όλα κύλησαν ομαλά και σε καλό κλίμα μεταξύ των δυο ΠΑΕ. Κάποιοι πυρσοί κατά τη διάρκεια των γκολ που άναψαν είναι σύνηθες φαινόμενο στους αγώνες. Λόγω του καλού κλίματος θελήσαμε να το προχωρήσουμε παρακάτω με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για το πρωτάθλημα. Η απόφαση για την προσέλευση των φιλάθλων ήταν από την αστυνομία και αυτή ευθύνεται».

Ρεπορτάζ: Πάνος Καραουλάνης