«Ναι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη θεωρώ ότι παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε δίκαια επί ενός καλού αντιπάλου. Και πήραμε τρεις σημαντικούς πόντους», δήλωσε αρχικά ο «Σίφο».

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλύτερος και πιο ξεκούραστος από το ματς με τον ΠΑΟΚ…

«Ήταν δυο διαφορετικά παιχνίδια. Και εγώ θεωρώ ότι καταφέραμε να παίξουμε καλύτερα απ’ το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ίσως νιώσαμε λίγο καλύτερα, βέβαια δεν θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και πήραμε τους τρεις πόντους. Στα πλέι οφ εξάλλου δεν έχει σημασία να παίζεις καλά αλλά να παίρνεις τους βαθμούς. Αυτό θέλουμε προκειμένου να τερματίσουμε πρώτοι».

Περάσετε στην πρώτη θέση των πλέι οφ θεωρείς ότι θα καταφέρετε να τερματίσετε στην πρώτη θέση στο τέλος των ματς;

«Ναι το ελπίζω, αυτός είναι ο στόχος μας άλλωστε μέχρι το τέλος της σεζόν. Θεωρώ ότι στα επόμενα δυο ματς αν όλα «ταιριάξουν» καλά θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα έχουμε την πρώτη θέση ακόμα και αν χάσουμε στο τελευταίο ματς».

Από τον ΠΑΟΚ αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί φοβάσαι μήπως συμβεί κάτι ανάλογο με τον Παναθηναϊκό;

«Δεν βλέπω τον λόγο γιατί, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήρθαν στο γήπεδο μας και τα ξεκίνησαν όλα. Φυσικά και οι βαθμοί τους αφαιρέθηκαν για όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα λυπάμαι για αυτούς αλλά έτσι πάνε τα πράγματα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια ώστε ακόμα και αν υπάρξει μια αφαίρεση βαθμών να μην έχουμε πρόβλημα».