Συγκεκριμένα o πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε γράψει στο Twitter μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο: «Ένα γκρουπ διαιτητών που κατέστρεψαν πάλι το ποδόσφαιρο… Ντροπή!». Και την ανάρτηση αυτή καλείται τώρα να την ανακαλέσει εντός 20 ημερών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Δέχεται ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, όπως νομικά ορθότερα χαρακτηρίστηκε και της επιβάλλει χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΟΦΗ στις 16/4).

 Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ Ιωάννη Αλαφούζο και επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και την υποχρέωση ανακλήσεως της από 2-4-14 αναρτήσεως του στο twitter με ανάρτηση της ανακλήσεως στην ίδια ιστοσελίδα, εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας.

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΑΝΑΙΚΟΣ ΑΟ και επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και την υποχρέωση ανακλήσεως της από 2-4-14 αναρτήσεως, εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας».