ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα…

Με μοναδικό στόχο τη νίκη για να βρεθεί πιο κοντά στους τελικούς της Basket League ΟΠΑΠ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21:30, NEΡΙΤ, panathinaikos24.gr) στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ.

Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα…

Προσοχή και συγκέντρωση ζήτησε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης από τους παίκτες του, ούτως ώστε να έρθουν οι τρεις νίκες, αρχής γενομένης από σήμερα. Ο κόουτς των «πράσινων» θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πράγματα στο παρκέ, καθώς τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αποτελούν μια ευκαιρία «προετοιμασίας», ενόψει τελικών.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το «τριφύλλι», με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να έχει όλους του τους παίκτες στη διάθεση του, αφού άπαντες έβγαλαν το χθεσινό πρόγραμμα χωρίς  προβλήματα.

Στόχος της ομάδας είναι η σειρά να τελειώσει την επόμενη Δευτέρα (19/5) στην Θεσσαλονίκη… με σκούπισμα, ούτως ώστε να συγκεντρωθούν όλοι στον Ολυμπιακό και στην υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλητή.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.