ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

250 χιλιάδες like στο facebook η ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε τα 250 χιλιάδες like στο facebook και ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

250 χιλιάδες like στο facebook η ΚΑΕ

Η επίσημη σελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ στο facebook αριθμεί πλέον 250 χιλιάδες φίλους και συνεχίζει… δυναμικά! Αν θέλετε και εσείς να ακολουθείτε την κορυφαία μπασκετική ευρωπαϊκή ομάδα των τελευταίων 20 ετών, κάντε like στην σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο facebook,https://www.facebook.com/paobcgr. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ PAOWORLD ΣΤΟ FACEBOOK. https://www.facebook.com/Paoworldgr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.