ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το δείπνο της ποδοσφαιρικής ομάδας (Pics)

Σε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά είπαν «αντίο» όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού σε δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Το δείπνο της ποδοσφαιρικής ομάδας (Pics)

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, τα οποία πάλεψαν την εφετινή σεζόν με τους πάντες να ανταλλάσσουν πειράγματα.

Στο εστιατόριο του Αστέρα Βουλιαγμένης, έδωσαν το «παρών» όλα τα στελέχη της ομάδας. Ο Γιάννης Αλαφούζος με την σύζυγό του, ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας, ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου, o Δημήτρης Σαραβάκος, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές εκτός των δύο Κροατών, Σίλντενφελντ και Πράνιτς οι οποίοι έχουν φύγει για την χώρα τους, γιατί προετοιμάζονται για το μουντιάλ.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

ÃÅÕÌÁ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÃÅÕÌÁ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÃÅÕÌÁ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÃÅÕÌÁ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.