ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτοιμος για την “αιώνια” μάχη

Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Πέμπτης (22/5, 22:00) και Ολυμπιακού, ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Έτοιμος για την

Οι “πράσινοι” μετά τη νίκη σκούπα στα ημιτελικά επί του ΠΑΟΚ, επέστρεψαν από τη συμπρωτεύουσα και μετά από λίγες ώρες, ο προορισμός τους ήταν το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αφού οι τελικοί πλησιάζουν και χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει.

Την προσεχή Πέμπτη (22/5, 22:00), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για τον 1ο τελικό της Α1 Basket League ΟΠΑΠ και για το λόγο αυτό, θέλησαν να μην χαθεί χρόνος, αφού θέλουν να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το 1-0.

Ο κόουτς του “τριφυλλιού”, δεν έχει λόγο παρά να χαμογελά, καθώς είδε όλους τους παίκτες του να είναι στη διάθεσή του και για το εξαιρετικό ματς στην Πυλαία, από πλευράς αμυντικής λειτουργίας.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι “πράσινοι” στα πρώτα δύο ματς με το “Δικέφαλο του Βορρά”, δεν έδειξαν την αμυντική εικόνα που θα ήθελε ο “Φράγκι”, όμως στο τρίτο ματς των ημιτελικών, οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν σοβαροί, ήταν αυτοί που έπρεπε στην άμυνα και αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα, το τεχνικό τιμ.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.