ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τελευταία στιγμή για Γκιστ

Την τελευταία στιγμή, θα αποφασιστεί αν ο Τζέιμς Γκιστ καταφέρει ν' αγωνιστεί στο παιχνίδι της Δευτέρας (26/5) στο ΣΕΦ, καθώς ούτε σήμερα μπόρεσε να προπονηθεί.

Τελευταία στιγμή για Γκιστ

Την προετοιμασία του για το 2ο τελικό της Α1 Basket League ΟΠΑΠ, απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (26/5 19:45), ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, με τον μεγάλο πονοκέφαλο ν’ ακούει στ’ όνομα Τζέιμς Γκιστ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα και η συμμέτοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στο τεχνικό επιτελείο του “τριφυλλιού”, άπαντες είναι σε αναμμένα κάρβουνα, αφού ο Αμερικανός παρά την θεραπεία που ακολούθησε, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο. Όμως ευελπιστούν, πως η κατάσταση του θα υποχωρήσει και την Δευτέρα το πρωί, αναμένεται να επανεξεταστεί.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.294 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, κατέλυσαν σε ξενοδοχείο όπως συνηθίζουν να κάνουν πριν από τις σημαντικές αναμετρήσεις της σεζόν.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε, ανάλυση μέσω βίντεο των όσων θέλει ο “Φράγκι” ν’ ακολουθήσουν οι παίκτες του, ενώ φρόντισε να τους αποφορτίσει ψυχολογικά, ώστε να είναι άπαντες έτοιμοι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.