ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημήτρης Στρατής

Πάλι καλά…

Έτσι όπως (δεν) έπαιξε ο μόνιμος πρωταθλητής οι 25 πόντοι «στο κεφάλι» φαντάζουν λίγοι βάσει της άθλιας εικόνας του. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής

Πάλι καλά...

Ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε απόψε στο ΣΕΦ επαναλαμβάνοντας το ίδιο ακριβώς παιχνίδι (…που λέει ο λόγος) με το 5ο στη Μόσχα. Με το που η διαφορά ξέφυγε έπεσε λευκή πετσέτα στο γήπεδο, κάτι που δεν είμαστε συνηθισμένοι.

Ο Ολυμπιακός γυρνά στον τόπο του μαρτυρίου του την Πέμπτη αλλά έχει εξαιρετική ψυχολογία αυτή τη φορά κι επιπλέον ίσως να μην βρει απέναντί του, τον Τζέιμς Γκιστ. Άλλος ένας παίκτης «μείον» για τον Αλβέρτη που κοιτά να βγάλει από τη μύγα ξύγκι, παίζοντας με ένα (έ-ν-α) γκαρντ (Διαμαντίδη), την ώρα που Κάρι-Ούκιτς-Ράιτ-Μπράμος φωνάζουν ότι θέλουν εδώ και τώρα διακοπές. Σε περίπτωση που τις επόμενες μέρες δεν βελτιωθεί η υγεία του Γκιστ, ο ΟΣΦΠ θα έρθει στο Μαρούσι με τεράστιο αβαντάζ (αν φυσικά καταφέρει να ξορκίσει το …τρέμουλό του όταν αγωνίζεται εκεί), μιας και θ’ απουσιάσει (;) ο παίκτης-«σύρτης» σε επίθεση/άμυνα, που μειώνει τις αποστάσεις, καλύπτει γρήγορα χώρους και με τα αλτικά του προσόντα υψώνει τείχος ασφαλείας μπροστά στην ρακέτα.

Χωρίς τον «πάνθηρα» στο παρκέ ο Πρίντεζης βρήκε κι έκανε σήμερα απέναντι στον Γιάνκοβιτς (με τόσο «καθισιό» που έχει φάει φέτος μια χαρά ήταν ο Βλάντο παίζοντας μάλιστα στο «4»), με τον γηπεδούχο να βρίσκει ρυθμό ευστοχώντας στο ξεκίνημα από μακριά, περνώντας ταυτόχρονα όποτε ήθελε τη μπάλα στη ρακέτα, όπου τέλειωσε αρκετές φάσεις.

Με την εικόνα του ΠΑΟ πάλι καλά να λέμε που η διαφορά έμεινε ΜΟΝΟ στο -25, αφού οι δικοί μας δεν μπορούσαν να βάλουν ούτε λέι απ, αυτά που έκανε π.χ ο Ράιτ στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν συμβαίνουν ούτε σε «μονά» γειτονιάς! Στην κατάσταση που είναι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει να κρατήσει άπαρτο το κάστρο του, για «διπλό» ούτε λόγος να γίνεται με τόσους αθλητές ντεφορμέ. Στην Καλογρέζα, κάτι η αύρα του γηπέδου, κάτι ο κόσμος, κάτι το κόμπλεξ των απέναντι ίσως δώσουν ώθηση για το 34ο. Αν και μας ανησυχεί ότι στην παραπάνω πρόταση αναλύουμε πράγματα που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το άθλημα αυτό καθαυτό…

Δημήτρης Στρατής
Δημήτρης Στρατής Για τον Δημήτρη Στρατή το panathinaikos24 αποτελεί το τρίτο πράσινο μετερίζι στο οποίο θ' ασχολείται με το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το balla.gr, συνεχίστηκε στο leoforos.gr, τώρα όντας ο 13ος (προφανώς σημαδιακό μιας κι ο αριθμός -για προφανείς λόγους- είναι ο αγαπημένος του) συνεργάτης του site θ' ασχολείται (σχεδόν) καθημερινά με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Θεωρεί τη γενιά του προνομιακή αφού έζησε live τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τμημάτων του κλαμπ, πλην Γουέμπλεϊ. Μια ζωή θα τον στοιχειώνει ο χαμένος προημιτελικός με την Πόρτο του Μουρίνιο το 2003 , όταν χάθηκε τελικός-φαντασίωση για όλους τους πράσινους πιστούς απανταχού Γης! Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε συναπάντημα ΠΑΟ και...Σέλτικ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ