ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόστιμο για ΚΑΕ

Χρηματικό πρόστιμο επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την ανάρμοστη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Πρόστιμο για ΚΑΕ

Το ποσό των 4.100 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η ΚΑΕ Παναθηναικός για την συμπεριφορά των φιλάθλων στο πρώτο τλεικό για τα φετινά πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής, μετά απο συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η απόφαση

«Επιβάλλεται στην Παναθηναϊκός Α.Ο. ΚΑΕα) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00 ευρώ, β) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00 ευρώ και γ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων στις κερκίδες), πρόστιμο 2.200,00 ευρώ, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό της 22/05/2014».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.