ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

43 χρόνια μετά…

Την Δευτέρα 2 Ιουνίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του μεγάλου Φέρεντς Πούσκας, στη Λεωφόρο.

43 χρόνια μετά…

«Έχουμε όλοι τη Δευτέρα μια δουλειά…! 43 χρόνια μετά!», το μήνυμα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον λογαριασμό του στο facebook.

Παράλληλα  η Eszter Sandorfi, Πρέσβειρα της Ουγγαρίας στην Ελλάδα, εξέδωσε ανακοίνωση για την προτομή του Φέρεντς Πούσκας, της οποίας τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν την Δευτέρα 2 Ιουνίου στη Λεωφόρο, 43 χρόνια μετά τον τελικό του Γουέμπλει.

Αναλυτικά:

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Την προσεχή Δευτέρα, μετά τη Βουδαπέστη και τη Μαδρίτη, θα τιμάται η μνήμη του Πούσκας και των τότε παικτών και στην Ελλάδα. Τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής προτομής θα γίνουν από τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν. Ωστόσο, για να μην κοιτάμε μόνο το παρελθόν αμέσως μετά θα ακολουθήσει ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των ακαδημιών Κ17 του Π.Α.Ο και της Ακαδημίας Πούσκας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.