ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Στη λίστα ο Κούπερ (Pics+Vids)

Στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, φέρεται να βρίσκεται ο Ντι-Τζει Κούπερ, ο οποίος την φετινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά.

Στη λίστα ο Κούπερ (Pics+Vids)

Ο Αμερικάνος (έχει κινήσει διαδικασίες για απόκτηση Βοσνιακού διαβατηρίου), πραγματοποιεί μια σπουδαία σεζόν με τα χρώματα του “δικεφάλου” και έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικό του 23χρονου γκαρντ, είναι η πολύ καλή δημιουργία στο παιχνίδι της ομάδας, κάτι που έκανε και τους “πράσινους”, να το έχουν ψηλά στη λίστα τους, από τους Εν Ελλάδι στόχους.

NCAA Basketball: Ohio at Memphis

Ενώ κατά την φετινή περίοδο κατέρριψε και ένα σπουδαίο ρεκόρ, που το κατείχε ο Νίκος Γκάλης στις ασίστ. Στα συν για το “τριφύλλι”, είναι το γεγονός πως το συμβόλαιο του παίκτη με τον “δικέφαλο”, λήγει στο τέλος της σεζόν και ακόμα δεν έχει δεχθεί πρόταση για ανανέωση.

Τα πάντα στην περίπτωση του βέβαια, θα κριθούν μετά το τέλος των πλει οφ, καθώς και ο Παναθηναϊκός αλλά και ο ΠΑΟΚ, βρίσκονται ακόμα σε αγωνιστική δράση.

NCAA Basketball Tournament - Ohio v  South Florida

Ο μεν Παναθηναϊκός στοχεύει στο 34ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ενώ ο δε ΠΑΟΚ, βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάληψη της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Παράλληλα στα σχέδια του Κούπερ, αν και πρόσφατα δέχτηκε πρόταση να συμμετέχει σε “Summer League” ομάδας του ΝΒΑ και σύντομα θα αποφασίσει τι θα κάνει γι’ αυτό, δεν θέλει να κάνει ακόμα αυτό το βήμα, καθώς θέλει πρώτα να αγωνιστεί περισσότερο σε ευρωπαϊκό σύλλογο, με βασική προτεραιότητα η επόμενη ομάδα του να αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Ο Κουπερ εν δράσει

[jwplayer mediaid=”21242″]

[jwplayer mediaid=”21243″]

[jwplayer mediaid=”21244″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ