ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλα για όλα…

Ο Παναθηναϊκός απόψε (19:45, ΝΕΡΙΤ, Panathinakos24.gr), πηγαίνει στο ΣΕΦ, για να τα παίξει όλα για όλα και να επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Όλα για όλα...

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και απόψε καλείται να αντιδράσει, άλλωστε στο ΣΕΦ το έχει ξανακάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Τα πολλά λόγια τελειώνουν και πρέπει απόψε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης να πάρει απ’ όλους το 101% των δυνατοτήτων τους, να καταθέσουν ψυχή στο παρκέ και να φύγουν… με το ροζ φύλλο αγώνα.

Στα αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει με όλα τα όπλα στη φαρέτρα του, καθώς Λάσμε, Γκιστ και Ματσιούλις, μπορεί να μην έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς στους, αλλά απόψε αυτό το ματς είναι κάτι το διαφορετικό και δεν χάνεται.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.808 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η χθεσινή παρουσία του κόσμου στην προπόνηση, ανέβασε στα ύψη την αυτοπεποίθηση και το γεγονός αυτό αναμένεται να επαναληφθεί και σήμερα. Η θύρα 13 με ανακοίνωσή της, κάλεσε τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα λίγες ώρες πριν το ματς και στις (17:00 Caravel), ο κόσμος αναμένεται να πάει, να τονώσει και να εμψυχώσει τους παίκτες, ώστε να κατεβούν στο ΣΕΦ, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.