ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Μέσα Ιουλίου η πρώτη της Κ-20

Στις 14 Ιουλίου έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση των νέων του Παναθηναϊκού, ενόψει της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

 Μέσα Ιουλίου η πρώτη της Κ-20

Η ομάδα Κ20 του «τριφυλλιού» αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται για το τουρνουά του Άγιαξ το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 6-9 Ιουνίου. Έπειτα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, θα ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 14 Ιουλίου.

Παράλληλα στο διάστημα της διακοπής του καλοκαιριού, θα ξεκαθαριστεί το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα, ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα προβιβαστούν από την Κ17 σε αυτή των Κ20, πάντα μετά από εισήγηση του Γιάννη Σαμαρά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ