ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τους… καίει το φύλλο αγώνα

Το άναμμα των καπνογόνων, οι διακοπές από τα υβριστικά είναι μερικά από αυτά που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και ...καίνε την ΚΑΕ Ολυπιακός.

Τους... καίει το φύλλο αγώνα

Αναλυτικά:

«1) Κατά τη διάρκεια του αγώνα και σε διάφορα χρονικά διαστήματα, έπεσαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, πέραν του αγωνιστικού χώρου δέκα κροτίδες ήχου.

2) Στο 27,7” της πρώτης περιόδου οι οπαδοί του ΟΣΦΠ έβριζαν ομαδικά «σφύρα καλά π… γιε», έγινε διακοπή, πρώτη έγγραφη προειδοποίηση και ανακοίνωση απ’ τα μεγάφωνα. Στο 4:10” της δεύτερης περιόδου οι ίδιοι παραπάνω οπαδοί, έβριζαν ομαδικά «Διαμαντίδη σε γ… στο μ… της μάνας σου χοροπηδάμε». Έγινε δεύτερη έγγραφη προειδοποίηση και ακολουθήθηκε η ίδια παραπάνω διαδικασία. Στο 1,38” προ της λήξεως της τέταρτης περιόδου οι ίδιοι οπαδοί έβριζαν ομαδικά «π… και πρ… Γιαννακόπουλε». Έγινε τρίτη έγγραφη προειδοποίηση, διακοπή και ακολουθήθηκε η ίδια παραπάνω διαδικασία.

3) Στο τέλος της πρώτης περιόδου οι οπαδοί του ΟΣΦΠ άναψαν δύο καπνογόνα στην κερκίδα με αποτέλεσμα να υπάρξει πολύς καπνός στο γήπεδο και να γίνει σύντομη διακοπή για να διαλυθεί. 3) Μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση των διαιτητών και της Β’ Ομάδας οπαδοί του ΟΣΦΠ έθεσαν σε λειτουργία πυροσβεστήρα στη φυσούνα με αποτέλεσμα αυτή να γεμίσει καπνό».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.581 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.