ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Η έκθεση στη μνήμη του Πούσκας (Pics)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της έκθεσης προς τιμήν του Φέρεντς Πούσκας, από το πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων, με την παρουσία πολλών στελεχών από τη μεγάλη ομάδα του Γουέμπλει.

Η έκθεση στη μνήμη του Πούσκας (Pics)

Το παρόν στην έκθεση που άνοιξε την αυλαία της σήμερα, έδωσε η σύζυγος του Πούσκας καθώς και πολλά μέλη και φίλοι της θρυλικής ομάδας του Γουέμπλει. Όπως και στελέχη από την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Η έκθεση θα λειτουργήσει μέχρι τις 22 Ιουνίου και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Όσοι θελήσουν να πάνε, θα δουν πολλά αναμνηστικά από τη ζωή και την καριέρα του θρυλικού Φέρεντς Πούσκας.

1118041
1118043
1118044
1118050
1118058

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ