ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Γιαννακόπουλο για το πρωτάθλημα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απ' ότι φαίνεται, θα δώσει κανονικά το παρών στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι του έχει επιβληθεί, τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Με Γιαννακόπουλο για το πρωτάθλημα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λόγο των δηλώσεων του στον τρίτο τελικό, τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Η τιμωρία του ωστόσο δεν μπορεί να έχει ισχύ από την αυριανή αναμέτρηση για 2 λόγους. Αρχικά η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη καθώς ο Γιαννακόπουλος και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχει παρθεί τελική απόφαση η ποινή δεν μπορεί να έχει άμεση ισχύ.

Ταυτόχρονα ένας δεύτερος λόγος είναι το παράδειγμα του Αλέξη Κούγια. Τον Απρίλιο του 2011 είχε τιμωρηθεί με πενταετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, ο Αλέξης Κούγιας είχε μιλήσει για το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά του να προσέρχεται ως απλός φίλαθλος σε όποιο γήπεδο επιθυμεί, απειλώντας μάλιστα με υποβολή μηνύσεων όσους του είχαν απαγορεύσει την είσοδο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.