ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάνοπλος για το 34ο

Υπό το βλέμμα των Δημήτρη και Θανάση Γιαννακόπουλου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της αυριανής 5ης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Πίστη και αισιοδοξία επικρατούν σε διοίκηση και παίκτες.

Πάνοπλος για το 34ο

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό μεγάλο τελικό ολοκληρώθηκε, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Όλοι στο σύλλογο, από την διοίκηση μέχρι τους παίκτες, θέλουν πάση θυσία τη νίκη που θα σημάνει παράλληλα και την κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματος, στην ιστορία του συλλόγου.

Αυτό φάνηκε και από την επίσκεψη των Δημήτρη και Θανάση Γιαννακόπουλου, που έδειξαν την στήριξη και την αισιοδοξία τους για θετικό αποτέλεσμα.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.583 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την ομάδα πάντως, μετά το τέλος της προπόνησης να καταλύσει στο γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, που αν το αποτέλεσμα είναι θετικό για το “τριφύλλι”, αναμένεται να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.