ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Η Ελεονώρα τρολάρει με το στήθος της! (pics)

Η Ελεονώρα Μελέτη γιόρτασε την κατάκτηση του τίτλου με μια… αποκαλυπτική καλησπέρα!

Η Ελεονώρα τρολάρει με το στήθος της! (pics)

Η γνωστή παρουσιάστρια που εξελίχθηκε σε μια από τους… εξωτερικούς πρωταγωνιστές των τελικών, λόγω της γνωστής ιστορίας με το στήθος της, συνεχίζει το «θέμα», αυτή τη φορά με μια φωτό διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Και μετά το τέλος του αποψινού -που σήμανε και την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα της- θέλησε να τρολάρει λίγο αυτούς που περίμεναν να… βγει απ’ τα ρούχα της απ’ τη χαρά της.

Πρώτα λοιπόν ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο twitter, λέγοντας «Μιας που τελείωσαν όλα, είπα να πω μια καλησπέρα»…

BpTnneVIIAAgHwu

Κι αφού προανήγγειλε «περισσότερες αποκαλύψεις μετά την απονομή», απογοήτευσε χιλιάδες -followers και μη- που έσπευσαν να μπουν στο προφίλ της, ανεβάζοντας αυτό:  «μη σας κρατώ σε αγωνία γιατί  έχω κ τη φιέστα. Η φίλη μου η Αρα. Κουτό…τι σκέφτηκες? βγαίνει από το : βαζελάρα

BpTrKl2IEAAVFuy (1)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ