ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διακρίσεις για την «πράσινη» ποδηλασία

Το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού συμμετείχε στον αγώνα MTB «Παπασιδέρεια», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερς αλλά και στον 4ο εμφύλιο.

Διακρίσεις για την «πράσινη» ποδηλασία

MTB «Παπασιδέρεια»: 

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κορωπίου διοργάνωσε τον αγώνα ΜΤΒ με την ονομασία «Παπασιδέρεια», το Σάββατο 31/05. Ένας αγώνας σε τελείως κλειστό χώρο, τον οποίο μπορούσαν οι παρευρισκόμενοι να παρακολουθήσουν σχεδόν σε όλη του τη διαδρομή. Με δύο αθλητές και μία αθλήτρια το τριφύλλι είχε καλή παρουσία. Στην δεύτερη θέση της κατηγορίας Μίνι Μικρά κορίτσια βρέθηκε η νεαρή μας Λυδία Μούτσιου.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων, για άλλη μία φορά πρωταγωνιστής ο Σπύρος Ντόκος. Έχοντας μπροστά του 10 στροφές των 1400 μέτρων και ακολουθώντας πίσω του αθλητής άλλης ομάδας, κατάφερε με ένα δυνατό τέμπο να ξεκολλήσει στην προτελευταία στροφή με αποτέλεσμα να τερματίσει πρώτος και λίγο πιο πίσω του στην έβδομη θέση τερμάτισε ο Μαρτίνος Μούτσιος.

Παν/νιο Πρωτάθλημα Μάστερς

Η Π.Ε.Π.Α. σε συνεργασία με τον “Κορινθιακό Π.Ο.”και υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π. διοργάνωσε το Παν/νιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Μάστερς στην πόλη της Κορίνθου στις 31/05 το ατομικό χρονόμετρο και στις 01/06 τον αγώνα αντοχής.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διοργάνωση και των δύο ημερών ήταν άψογη, από μεριάς ασφάλειας ,υδροδοσίας σε σταθερά σημεία, ο καιρός και τις δύο ημέρες ήταν καλός με εξαίρεση λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας αντοχής, με μια σύντομη βροχή, ευτυχώς χωρίς να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Στο ατομικό χρονόμετρο τα αποτελέσματα για την ομάδα μας ήταν:

2ος-Κυριάκος Ορφανίδης(Γ’) 20ος-Σωτήρης Περίδης(Β’) 22ος-Ηλίας Βασιλείου(Β’) 31ος-Γιώργος Ράπτης(Α’)

Στον αγώνα αντοχής:

2ος-Παναγιώτης Πετρόγιαννης(Δ’) 2ος -Κυριάκος Ορφανίδης(Γ’)για πολύ λίγο χαθηκε η πρωτιά. 46ος-Ηλίας Βασιλείου(Β’) 54ος-Σωτήρης Περίδης(Β’) 39ος-Δημήτρης Πούλιας(Α’)

4ος Εμφύλιος

Ο Αθλητικός Όμιλος Θησέας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε αγώνα αντοχής στην περιοχή των Δελφών, την Κυριακή 01/06.

Μία διοργάνωση την οποία τιμά κάθε χρονιά πλήθος αθλητών. Φέτος ο καιρός δυστυχώς δεν βοήθησε με αποτέλεσμα η έντονη βροχόπτωση να δυσκολέψει τους ποδηλάτες, αρκετοί εκ των οποίων δεν μπόρεσαν να αποφύγουν πτώσεις, ευτυχώς αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν εκεί. Στην τέταρτη θέση της κατηγορίας Όπεν πλασαρίστηκε ο Δημήτρης Δημουλάς. Στην κατηγορία Αντρών, ο Κώστας Ζδράλης ήρθε 29ος,ο Ματτίας Κρίππελ 41ος (με πτώση), ο Λάμπρος Ξοφάκης 45ος και ο Αντρέας Ζουρνής (λόγω πτώσης) εγκατέλειψε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.