ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σύμφωνος για ξένο αρχιδιαιτητή ο Σαρρής

Κατά τη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, τόνισε πως είναι σύμφωνος για ορισμό αρχιδιαιτητή από το εξωτερικό, όσον αφορά τους ορισμούς.

Σύμφωνος για ξένο αρχιδιαιτητή ο Σαρρής

Μετά από πρόταση του Παναθηναϊκού προς την ΕΠΟ μέσα στη σεζόν, ο Γιώργος Σαρρής συναίνεσε στο να οριστεί ως αρχιδιαιτητής κάποιος από το εξωτερικό, ωστόσο πρέπει να τονιστεί πως η πρόθεση των «πρασίνων» δεν ήταν μόνο ο ορισμός ξένου αρχιδιαιτητή, αλλά ξένων παρατηρητών.

Διότι σε πολλά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, κακές διαιτησίες είχαν βαθμολογηθεί με πολύ καλό βαθμό… γεγονός που είναι μείζονος σημασίας για το πρωτάθλημα, καθώς δεν τιμωρούνται όπως ενδεχομένως θα έπρεπε οι ρέφερι οι οποίοι είχαν κακή απόδοση.

«Τη χρονιά που πέρασε ήταν καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Δεν λέω ότι ήταν τέλεια. Συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα η κριτική διαιτησίας. Η δική μας πρόταση θα είναι να προσληφθεί ξένος αρχιδιαιτητής για να κάνει ορισμούς στη Super League και στη Football League σε διαιτητές και παρατηρητές» ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.