ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γουέστ Μπρόμ για Μπεργκ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Γουέστ Μπρόμ για Μπεργκ!

Η Γουέστ Μπρόμ είναι η δεύτερη ομάδα του Νησιού που φαίνεται πως γλυκοκοιτάζει τον Μάρκους Μπεργκ, μετά τη Στόουκ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mirror, ο σύλλογος της Premier League, έχει ψηλά στη λίστα της τον… killer του Παναθηναϊκού.

Προτεραιότητα της Γουέστ Μπρομ είναι ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα ο οποίος αγωνίζεται στη Γιουβέντους, ωστόσο η περίπτωση του είναι δύσκολη, καθώς  η Λάτσιο αλλά και η Σαμπντόρια ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ετσι, όπως αναφέρουν οι Αγγλοι, οι ιθύνοντες της ομάδας στρέφονται στον Μπεργκ.

Πρέπει, βέβαια, να τονιστεί ότι όπως έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ο MVP της σεζόν που πέρασε, δεν πωλείται, εκτός κι αν έρθει κάποια εξωπραγματική πρόταση γι αυτόν…

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.945 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.