ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το φιλικό των παλαιμάχων

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού αντιμετώπισαν τους παλαίμαχους του Αχαρναϊκού σε ένα φιλικό με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το φιλικό των παλαιμάχων

Σκοπός του αγώνα ήταν η ενίσχυση των ευπαθών οικογενειών του Δήμου Αχαρνών, τα οποία και τους τα παρέδωσε πριν το ματς ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του Αχαρναϊκού, Δημήτρης Σαρλής.

Ο αγώνας έληξε 6-5 υπέρ των παλαιμάχων των “πρασίνων”. Με τους Παπαπαναγή και Σίμο να σκοράρουν για τον Παναθηναϊκό και οι Τσιτσιμπίκος, Πετρόπουλος Ν., Πολίτης και Πετρόπουλος Β. να αποτελούν τους σκόρερ των γηπεδούχων.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ (προπονητής Ηλίας Παρασκευάς): Κεραμιώτης, Μπριάνας, Κρητικός, Πετρόπουλος Βαλ., Δελακάς, Μαρίνης, Πολίτης, Τσιτσιμπίκος, Πετρόπουλος Ν., Κωνσταντακόπουλος Π., Καραχάλιος, Παπασταμάτης, Σιάκουλης Σαρλής.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (προπονητής Νίκος Τζουνάκος): Αστράς, Παπαβασιλείου, Αθανασόπουλος, Γονιός, Καλιτζάκης, Φυλακούρης, Βαζέχα, Φούκος, Σίμος, Παπαναγής, Τομαράς, Γραμματικός, Μπατσινίλας, Παντελής, Διαμαντόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.