ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στα πράσινα Μεταξά και Χρήστου

Οι Μεταξά και Χρήστου εντάχθηκαν στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με τους ιθύνοντες των πρασίνων να ψάχνουν μια καλή ξένη πασαδόρο.

Στα πράσινα Μεταξά και Χρήστου

Οι ιθύνοντες των πρασίνων έχουν κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας από πέρυσι. Σ αυτόν προστέθηκαν οι Μεταξά και Χρήστου.

Την ίδια στιγμή  η συνεργασία του Παναθηναϊκού με την Αποστολία Νούσια οδεύει προς το τέλος, καθώς η ομάδα που ανήκει, η Λάρισα δεν δείχνει διατεθειμένη να της δώσει το δελτίο, και έτσι ίσως επιλέξει να την παραχωρήσει ξανά -για τρίτη χρονιά- δανεική σε κάποια άλλη ομάδα της Α1 Γυναικών.

Έτσι η Εύη Χρήστου θα είναι η τρίτη ακραία του τριφυλλιού, μετά τις Ζένια Τσίμα και Λίτσα Μερτέκη, που παρέμειναν στην ομάδα.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.