ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Αναστασίου ανέλυσε τους «Οράνιε»

Ο Γιάννης Αναστασίου κλήθηκε από την Ολλανδική εφημερίδα «Het Parool» να σχολιάσει την τακτική της Εθνικής Ολλανδίας και την αλλαγή στο σύστημα της ομάδας, που επέβαλε ο Λουι Φαν Χααλ και σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ο Αναστασίου ανέλυσε τους «Οράνιε»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν είναι μόνο ενδιαφέροντα τα παιχνίδια της Ολλανδίας για εμένα αλλά και της Ελλάδας. Την πρώτη εβδομάδα θα δω τα ματς από την Ολλανδία και μετά από την Ελλάδα. Από τις 20 Ιουνίου και μετά. Ο Φαν Χάαλ έχει σίγουρα καλύτερη εικόνα από εμένα και είναι ο πιο κατάλληλος για να κάνει τις επιλογές. Η Ολλανδία είναι γνωστή για το 4-3-3. Είναι συνδεδεμένο με την χώρα αυτό το σύστημα αλλά με τόσους νεαρούς παίκτες μπορώ να καταλάβω γιατί επιλέγει το 5-3-2 ο προπονητής», τονισε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Ενώ σε δεύτερη ερώτηση για το αν θα τα καταφέρουν οι «Οράνιε» με τους τόσους νεαρούς στην ομάδα, τόνισε:

«Πιστεύω θα παρουσιάσει μια καλή εικόνα στο Μουντιάλ ο Γιάνμαατ. Ο ακραίος αμυντικός είχε μια καλή σεζόν στο πρωτάθλημα με την Φέγενορντ. Σαν φουλμπακ δεν υπάρχει καλύτερος».

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.421 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.