ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία με την επιστροφή του Αναστασίου

Η επιστροφή του Γιάννη Αναστασίου (20/6) στην Αθήνα, θα σημάνει και το «κλείσιμο» πολλών ανοικτών μετώπων, όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Στην τελική ευθεία με την επιστροφή του Αναστασίου

Μπορεί ο κόουτς του «τριφυλλιού» να μην βρίσκεται στη βάση του ακόμα, ωστόσο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του, για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Ο προπονητής των «πράσινων» επιθυμεί στις 28 Ιουνίου, ημέρα έναρξης της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, να έχει στη διάθεση του τους περισσότερους αν όχι όλους, τους παίκτες του.

Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται φυσικά ο Μεχντί Αμπεντ, του οποίου το θέμα πάει για μέσα Ιουλίου, όπου ο Παναθηναϊκός θα καθίσει στο τραπέζι με τη Νιούκαστλ για μια ακόμη φορά και μάλλον τελευταία, ενώ και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Νίκο Νταμπίζα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Μουντιάλ.

«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»!
«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»! 2.507 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις σε δυο ακόμα θέματα των «πράσινων». Ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε χθες με τον μάνατζερ του Ντάνιελ Πράνιτς, Σόρεν Λέρμπι, ωστόσο δεν συζήτησαν το θέμα του Κροάτη, καθώς μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση από τον Πράνιτς να αποχωρήσει από την ομάδα και ως εκ τούτου θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα παραμείνει.

Αρνητική όμως είναι η εξέλιξη στο θέμα του Νίκου Μαρινάκη, στον οποίον οι «πράσινοι» πρότειναν επέκταση συμβολαίου έως και το 2016, με την προοπτική να δοθεί δανεικός, κάτι που δεν φαίνεται να δέχτηκε ο παίκτης και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.