ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ποδηλασία σε «πράσινο» φόντο

Όλα είναι έτοιμα για τον 2ο ποδηλατικό γύρο του Ολυμπιακού χωριού, τον οποίο διοργανώνει ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την εταιρία Racing Cycles και τον Σύλλογο Κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού.

Ποδηλασία σε «πράσινο» φόντο

Το σιρκουί θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (15/6) με τις συμμετοχές να είναι πολυπληθείς. Παράλληλα πριν από τον αγώνα θα διεξαχθεί ένας «ανεπίσημος» αγώνας OPEN (χωρίς δελτία), με συμμετέχοντες τους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού και μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων.

Ο έφορος του τμήματος ποδηλασίας του Παναθηναϊκού, Γιώργος Φωκάς, ανέφερε σχετικά:

«Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να διοργανώσει ποδηλατικό αγώνα σιρκουί εντός του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες. Πέρυσι, ξεκίνησε η προσπάθεια σε συνεργασία με τον Σύλλογο κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού και είχε μεγάλη επιτυχία με συμμετέχοντες περί τους 200 αθλητές/τριες περίπου (λαμβάνοντας υπόψη πως έτρεχαν όλες οι επίσημες κατηγορίες), χρησιμοποιώντας ηλεκτρονική χρονομέτρηση (τσιπάκια). Έτσι και φέτος συνεχίζουμε πιο δυναμικά.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 74 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε λίγες μέρες πριν την 15η Ιουνίου και σχεδόν όλα είναι έτοιμα. Ο φετινός αγώνας θα ξεχωρίσει ακόμη πιο πολύ από τον περσινό και επιθυμία μας είναι να βρεθεί δίπλα μας ο κόσμος του Παναθηναϊκού να δει ένα διαφορετικό θέαμα και να εμψυχώσει τους αθλητές/τριες της ομάδας μας, με την φωνή τους και το χειροκρότημά τους. Το πρόγραμμα μας ξεκινάει στις 09:00 την Κυριακή με την κατηγορία Όπεν και στις 10:00 η πρώτη επίσημη κατηγορία. Θα σας περιμένουμε όλους! Η παρουσία σας έχει μεγάλη σημασία για εμάς».

Ώρες εκκίνησης – Αποστάσεις: • 09:30 έως 10:00 – OPEN (η απόσταση θα οριστεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών) • 10:00 – Παίδες-Κορασίδες (6 στροφές x 5.7km=34.2km) • 11:30 – Γυναίκες-Νεανίδες (5 στροφές x 5.7km=28.5km) • 12:30 – Μάστερ (6 στροφές x 5.7km=34.2km) • 13:30 – Έφηβοι-Άντρες (11 στροφές x 5.7km=62.7km)

Στο τέλος του αγώνα της τελευταίας επίσημης κατηγορίας, θα πραγματοποιηθεί μπροστά στον χώρο των απονομών μία κλήρωση. Συμμετοχή σε αυτήν θα έχουν όλοι οι αθλητές/τριες των επίσημων κατηγοριών που έλαβαν εκκίνηση στον αγώνα, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Ο κάθε νικητής/τρια της κλήρωσης θα έρχεται με το δελτίο του/της μπροστά να παραλάβει το δώρο του. Σε περίπτωση που έχει αποχωρήσει, θα γίνεται εκ νέου η κλήρωση για το συγκεκριμένο δώρο.

Τα δώρα θα είναι:

1. Μία σέλα SAN MARCO PONZA RACING αξίας 85,00 ευρώ-Προσφορά της Racing Cycles 2. Ένα ζευγάρι λάστιχα δρόμου Gommitalia BLITZ folding 700Cx23mm αξίας 70,00 ευρώ-Προσφορά της Racing Cycles. 3. Ένα ζευγάρι γυαλιά Salice αξίας 70.00€ – Προσφορά των ποδηλάτων Cervelo 4. Ένα ζευγάρι λάστιχα clincher Maxxis Detonator 700×23 αξίας 52.00€ – Προσφορά του Παναθηναϊκού. 5. Ένα ζευγάρι λάστιχα δρόμου Gommitalia LOGO folding 700Cx23mm αξίας 45,00 ευρώ-Προσφορά της Racing Cycles. 6. Μία αλυσίδα Selcof 10 speed chain αξίας 37.00€ – Προσφορά του Παναθηναϊκού. 7. Ένα τιμόνι δρόμου FSA Vero Compact 31.6x42cm αξίας 30,00 ευρώ-Προσφορά της Racing Cycles 8. Τρεις σαμπρέλες Maxxis 28’ 700×23 αξίας 21.00€ – Προσφορά του Παναθηναϊκού. 9. Ένα ζευγάρι κάλτσες Gaerne G-PROFESSIONAL SOCKS WHITE αξίας 15,00 ευρώ-Προσφορά της Racing Cycles 10. Ένα ζευγάρι κάλτσες Gaerne G-PROFESSIONAL SOCKS WHITE αξίας 15,00 ευρώ-Προσφορά της Racing Cycles 11. Μία ταινία τιμονιού FSA λευκό χρώμα αξίας 14.00€ – Προσφορά των ποδηλάτων Cervelo 12. Μία ταινία τιμονιού FSA μαύρο χρώμα αξίας 14.00€ – Προσφορά των ποδηλάτων Cervelo Συνολική αξία των δώρων=468.00€

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.