ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κλείνει το ρόστερ

Με την απάντηση της Ανθής Βασιλαντωνάκη για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό η θα φύγει για το εξωτερικό και την απόκτηση μιας πασαδόρου, αναμένεται να κλείσει το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Κλείνει το ρόστερ

Σύμφωνα με την «Πράσινη» ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ρούσσης, ψάχνει για την αντι-Μιλοβάνοβιτς στη θέση της πασαδόρου και παράλληλα περιμένοντας την απάντηση της Βασιλαντωνάκη (πιθανότατα θα παραμείνει), έχει φτιάξει το παζλ της επόμενης σεζόν για τις «πράσινες».

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στην ομάδα ήρθαν οι Μεταξά, Χρήστου και Ρόγκα και σε συνδυασμό με την παραμονή των Καββαδία, Γκούζου, Μερτέκη και Τσίμα, το ρόστερ της ομάδας είναι σχεδόν έτοιμο.

Παράλληλα η διοίκηση των «πράσινων» βρίσκεται στη διαδικασία εξεύρεσης χορηγών ούτως ώστε να καλυφθεί το μπάτζετ, δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στο τμήμα και στον Ερασιτέχνη γενικότερα.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που καλυφθεί πλήρως το μπάτζετ ενδεχομένως και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, να υπάρξει και κάποια υπέρβαση όσον αφορά την πασαδόρο η οποία θα προέρχεται από το εξωτερικό όπως όλα δείχνουν, ανεβάζοντας την ομάδα σε επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.